StudyGuide

 

 

 

A StudyGuide csapata 2012-ben kezdte munkáját SCEDA (Scandinavian Education Agency) néven, és 2014-ig dániai felsőoktatási intézmények képviseletét látta el Magyarországon. 2014-től azonban egy nemzetközi együttműködésnek köszönhetően 13 európai ország felsőoktatásába koordináljuk diákjaink jelentkezését és segítjük integrációját az első hónapokban, immáron StudyGuide néven.

Teljes kínálatunkban több mint 50 intézmény sokezernyi képzése szerepel, melyek közül a legtöbb Hollandiában, Dániában és az Egyesült Királyságban található. Ezeket az országokat és ott található partnereinket rendszeresen látogatjuk is, hogy minél naprakészebb információval szolgálhassunk diákjaink számára. A StudyGuide-on keresztül egyszerre több országba is lehet jelentkezni limit nélkül.

Munkánkkal segítjük a magyar diákok jelentkezését, iskola- és képzésválasztását, valamint nyelvi teszteket szervezünk azok számára, akik nem rendelkeznek nemzetközi nyelvvizsgával. A jelentkezés folyamán a dokumentumok alapos ellenőrzésével biztosítjuk, hogy formai okok ne akadályozhassák a külföldi továbbtanulást. Előadásainkon kívül személyes konzultációval is hozzájárulunk a pontos tájékozódáshoz és tervezéshez.

Egyedi szolgáltatásainkról

A jelentkezés üteme és időpontja minden intézmény és szak esetében eltérő, a szükséges dokumentumok tárolásában, ellenőrzésében és a határidők betartásában a UniversityAdmission rendszere van a diákok segítségére.

Felvett diákjainkat további szolgáltatásokkal is várjuk: segítünk a repülőjegyek lefoglalásában, a biztosítás megkötésében, illetve helyi SIM-kártyákat is árulunk, hogy klienseink az első pillanattól fogva elérhetőek legyenek.Közvetlenül a kiutazás előtt egy rendezvényt is tartunk. Itt a hivatalos ügyek intézésétől kezdve a fogadó országok legfontosabb jellemzőin át, a szállás- és munkakeresésig sok mindenről hallhatsz, ami egy frissen kiköltözőt érinthet az első hónapokban. A prezentációt kötetlen beszélgetés követi, mely alkalmat biztosít a diákoknak az egymással való ismerkedésre.

Dániai hallgatóinknak hozzáférést biztosítunk egy integrációs adatbázishoz, amely minden fontos információt tartalmaz, amire egy friss diáknak szüksége lehet.

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy a ukdays@studyguide.eu címen!

Képzéseink teljes listáját itt találod:

StudyGuide képzések